Bine ai venit pe Agridin – Pentru fermieri profesionisti

TERMENI si CONDITII GENERALE

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Vizitarea si accesarea prezentului website www.agridin.ro presupune acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos. In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa nu accesati mai departe site-ul.

Termenii si conditiile prezentate se aplica tuturor utilizatorilor acestui website, inclusiv tuturor utilizatorilor care contribuie cu informatii relevante pe site si deasemenea poate contine link-uri cu directionare catre alte site-uri, astfel incat nu ne asumam raspunderea pentru continutul acestora.

Website-ul www.agridin.ro va prezinta cu titlu informativ informatii generale si nu garantam intru totul exactitatea acestora, desi depunem toate diligentele pentru ca toate informatiile publicate sa fie cat mai corecte si exacte. Nu ne asumam resonsabilitatea pentru eventualele erori.

Utilizarea website-ului se face in mod gratuit.

Website-ul www.agridin.ro apartine in totalitate lui AGRIDIN (cu denumirea comerciala S.C. NICOLAIDA PRO SOLUTION S.R.L) si este un site de prezentare de bunuri si servicii.

AGRIDIN, cu denumirea comercială S.C. NICOLAIDA PRO SOLUTION S.R.L., are sediul social în Sat Miron Costin, Comuna Trifești, Județul Neamț, CUI RO29981714, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J27/199/2012.

Prin prezentul sunt stabiliti termenii si conditiile de utilizare ai Site-ului/continutului/Serviciului de catre Client, iar folosirea prin accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/Serviciului, implica aderarea Utilizatorului/Clientului la prezentele termene si conditii.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui Utilizator sau de a modifica continutul Site-ului, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza Site-ul se va considera o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

AGRIDIN, (cu denumirea comerciala S.C. NICOLAIDA PRO SOLUTION S.R.L), isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi oricand, fara nicio alta notificare. 

DEFINIRE TERMENI

SITE – Domeniul www.agridin.ro si subdomeniile acestuia. Societatea este detinatoarea tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului. In aceste conditii nimeni nu poate folosi intregul sau parte din continutul site-ului decat in limitele prezentului contract – TERMENI SI CONDITII

BUNURI si SERVICII – se refera la orice produs sau serviciu prezentat pe website www.agridin.ro  de catre FURNIZOR.

UTILIZATOR orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice de drept public sau privat care acceseaza website-ul cu sau fara intentia de a deveni CLIENT.

CLIENT orice persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la Bunurile si Serviciile oferite de catre Societate si care a acceptat astfel TERMENII SI CONDITIILE prezentului Site.

FURNIZOR – este reprezentat de Utilizatorul acestor Termeni si Conditii generale

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii

OFERTA – descrierea detaliata a BUNURILOR si SERVICIILOR pusa la dispozitie de catre FURNIZOR in urma solicitarii din partea CLIENTULUI prin intermediul formularului de contact, care poate contine specificațiile si caracteristicile produselor afisate pe site, cantitatea, prețul, modalitățile de plată și livrare, precum și alte condiții comerciale, dar nelimitandu-se doar la acestea, cu scopul de a discuta si negocia pe baza acesteia incheierea unui contract.

CONTINUTUL SITE-ULUI

AGRIDIN (cu denumirea comerciala S.C. NICOLAIDA PRO SOLUTION S.R.L) publica pe Site informatii despre produse, servicii si/sau promotii derulate de catre aceasta sau de catre oricare alt tert. Descrierile bunurilor si serviciilor tertilor se afla sub guvernarea politicilor aceastor terti. Nu vom fi considerati raspunzatori pentru modul de interactionare dintre dvs. si terti.

DESPAGUBIRI

Sunteti de acord sa ne acordati despagubiri sau compensatii si sa ne exonerati pe noi, asociatii nostri, angajatii societatii, contractorii independenti, advertiserii si partenerii nostri, de orice pretentie, inclusiv plata avocatilor, rezultata in urma conduitei dvs. nepotrivite cu acest site si serviciile conexe, adaugarea de Continut nepotrivit, nerespectarea prezentului Document sau orice alta violare a drepturilor unei alte persoane sau unui tert.

LIMITAREA RASPUNDERII

AGRIDIN (cu denumirea comerciala S.C. NICOLAIDA PRO SOLUTION S.R.L) nu isi asuma raspunderea pentru acuratetea descrierilor produselor afisate pe site, acestea fiind preluate sau puse la dispozitie de producatori/furnizori. Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu exemplificativ/informativ, astfel incat produsele livrate pot sa difere de imagini in orice mod datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. Societatea depune toate eforturile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate in continutul Site-ului.

AGRIDIN nu este și nu poate fi trasa la raspundere pentru prejudiciile create de erorile, informatiile si descrierile inexacte sau neactualizarea informatiilor afisate sau mentinute pe site, care nu se datoreaza culpei sale si din motive neimputabile administratorului site-ului.

AGRIDIN nu raspunde de nicio pierdere, eventuale prejudicii, costuri, pretenții, cheltuieli sau oricare alte raspunderi, in situatia in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor și conditiilor afisate pe site. AGRIDIN nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului sau pentru imposibilitatea accesării anumitor link-uri afisate pe site.

AGRIDIN intelege sa nu raspunda in cazul utilizarii site-urilor si/sau al continutului acestuia transmis catre Client prin orice mijloc atunci cand aceasta utilizare a continutului Site-ului poate sau produce pagube de orice natura de partea Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de continut.

Utilizatorii care acceseaza Site-ul pot lasa comentarii cu referire la produsele si/sau Serviciu oferit de catre AGRIDIN, care pot fi publicate pe Site dupa o aprobare prealabila a Societatii. Societatea isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe Site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau care contine virusi, etc. Daca, in ciuda eforturilor facute, vor fi publicate pe Site asemenea comentarii Societatea nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe Site, conform articolelor din acest document.

Orice fel de informatii transmise de Utilizator catre Societate prin intermediul Site-ului, altele decat cele legate de procesul de cumparare-vanzare a unor produse si informatii cu caracter personal ale Utilizatorului, confera Societatii dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a distribui prin orice mijloc media oriunde aceste informatii.

Site-ul este gazduit de server-ul unei terte firme. Societatea nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Site indiferent de motivele aparitiei lor, dar nici pentru erorile aparute datorita folosirii de catre Utilizator a anumitor browsere pentru vizitarea Site-ului.

AGRIDIN isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

AGRIDIN, va incerca sa solutioneze pe cale amiabila în termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris de catre utilizator, a oricărei situatii neplacute create datorita produselor și serviciilor afisate pe site.

DREPTURI DE AUTOR

AGRIDIN, cu denumirea comercială S.C. NICOLAIDA PRO SOLUTION S.R.L. deține drepturi de autor asupra informațiilor publicate pe site-ul www.agridin.ro, iar intregul continut al site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date) sunt proprietatea NICOLAIDA PRO SOLUTION SRL si ii apartin in totalitate. Folosirea fara acordul scris al proprietarului a oricarui element enumerat mai sus este strict interzis si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Accesand acest site web aveti urmatoarele drepturi:

  • parcurgerea si vizitarea continutului de pe site-ul agridin.ro, reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu acordul proprietarului;
  • inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului agridin.ro);
  • persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Specificațiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor avem rugamintea de a ne contacta la adresa de e-mail info@agridin.ro.

MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

AGRIDIN (cu denumirea comerciala S.C. NICOLAIDA PRO SOLUTION S.R.L.) are dreptul de a modifica oricand si in orice mod, oricare dintre prevederile cuprinse in Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Orice modificare este acceptata pe deplin și necondiționat de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a site-ului sau a oricarei facilitati oferite de site, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

GARANTIA PRODUSELOR

Nu oferim niciun fel de garantie, expresa sau implicita, ca intregul Continut nu va avea erori, virusi, siguranta, acuratete sau ca serviciile oferite nu vor fi intrerupte. Intelegeti si sunteti de acord ca orice sfat primit de la noi sau de la orice alt profesionist in domeniu, il utilizati pe propriul risc si deci nu putem fi considerati responsabili pentru consecinte.

Toate produsele afisate pe site beneficiaza de conditii de garantie legala de conformitate potrivit normelor legale in vigoare din Romania, precum si potrivit politicilor comerciale ale producatorilor și furnizorilor. Produsele beneficiaza de garantia practicata de producatorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

CONTACT

AGRIDIN isi publica pe site toate datele corecte de identificare si de contact.

Societatea isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor primite de la consumatori prin mijloacele de comunicare la distanta.

Consumatorul trebuie sa completeze formularul de contact/de cerere de OFERTA corect, integral si sa il comunice catre Societate.

RECLAMATII – CONCILIERE – LITIGII

Termenii si conditiile de utilizare afisate pe site www.agridin.ro, precum si procedura de solutionare a reclamatiilor consumatorilor finali pot fi accesate oricand pe site de catre Client si fac proba raporturilor juridice dintre parti.

Orice nemultumire referitoare la produsele sau serviciile oferite de AGRIDIN, cu denumirea comerciala S.C. NICOLAIDA PRO SOLUTION S.R.L., va rugam sa ne-o comunicati la adresa de e-mail: info@agridin.ro. Vom incerca sa rezolvam amiabil orice neintelegere, iar in cazul in care nu se va ajunge la rezolvarea prin buna intelegere, competența va reveni instanțelor de judecată din Romania, potrivit legislatiei in vigoare.

Actualizat la 26.05.2021