Bine ai venit pe Agridin – Pentru fermieri profesionisti

Livrarea produselor 

Cost livrare

Prețurile afișate pe site includ taxele de livrare/transport direct la sediul/punctul de lucru al Cumpărătorului, dar nu includ costurile pentru retur.

Modalități de livrare

Produsele comandate de pe site-ul www.agridin.ro se face doar pe teritoriul României, fie prin distribuția proprie a Vânzătorului fie prin intermediul unor firme private de transport sau de tip curierat (ex. Urgent Cargus sau Fan Curier etc.). Cumpărătorul va fi notificat telefonic/ electronic via email, cu privire la datele firmei de transport care va efectua livrarea produselor comandate.

Termen de livrare

Întrucât produsele se livrează pe bază de comandă specială la furnizor/producător, termenul de livrare a produselor/serviciilor comandate, va fi comunicat Cumpărătorului telefonic/electronic, după confirmarea prealabilă la furnizor/producător a termenului de livrare.

În cazul în care se modifică termenul de livrare din motive neimputabile Vânzătorului, acesta își rezervă dreptul de a mări timpul de livrare cu o informare prealabilă a persoanei care a efectuat comanda.

Detaliile de livrare a Bunurilor incluzând, dar nelimitându-se la timpul necesar livrării nu constituie o obligație contractuală din partea Vânzătorului, fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în cazul în care oricare parte poate fi sau este prejudiciată în orice mod de pe urma încălcării acestora.

În cazul în care Vânzătorul nu poate onora livrarea comenzilor sau nu poate presta serviciile comandate online, din motive neimputabile acestuia, precum nerespectarea comenzilor de către furnizori/producători, situații de forță majoră sau cazuri fortuite, precum: seiseme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii, explozii, inundații, căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus, blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei, epidemii/pandemii, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de natura forței majore conform uzanțelor și legilației din România, Vânzătorul își rezervă dreptul de a întârzia sau anula livrarea produselor/prestarea serviciilor comandate.

Suma maximă plătibilă cu titlu de daună, pe care Vânzătorul și-o asumă să o plătească față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produselor comandate, o reprezintă contravaloarea sumei încasate de către Vânzător de la client.

Recomandarea Vânzătorului este ca la momentul livrării prin firmele de curierat rapid și de recepție a produselor comandate, să se verifice de către client starea produselor comandate pentru a nu prezenta defecțiuni fizice datorate transportului, precum și a specificațiilor, accesoriilor, al modului de funcționare, iar în cazul constatării unor lipsuri sau neconcordanțe, să fie comunicate Vânzătorului de îndată, în maxim 48 h de la data recepției, la adresa de e-mail info@agridin.ro sau telefonic la numărul de contact afișat pe site.