Bine ai venit pe Agridin – Pentru fermieri profesionisti

Cultivator de rânduri BIOTRACKER – Echipament profesional pentru prășit

biotracker 1

Biotracker este o mașină de prășit cu o putere mare de precizie pentru prelucrarea culturilor dintre rânduri cu sistem de ghidare a camerei video, integrat în echipament.

Avantaje:

  • Acesta a fost proiectat pentru a fi utilizat în orice situație, oferind posibilități ample de personalizare, fiind capabil să răspundă diferitelor nevoi ale fermierului;
  • Datorită rezistenței cadrului și a elementelor de plivit pe care le deține, echipamentul poate fi folosit pe orice tip de teren;
  • Versiunea Biotracker este echipată cu un ghid ce include o cameră montată pe un cadru robust și compact. Camera are două lentile (vedere stereoscopică) pentru fotografierea culturii 3D. Sistemul de ghidare reduce tensiunea operatorului și crește precizia și viteza de lucru, permițând o creștere a producției;
  • Disponibil cu rama fixă ​​sau pliere hidraulică.

Detalii tehnice:

Element de bază

Elementul de plivire a fost proiectat cu spălare mecanică redusă, ușurință și rigiditate ridicată pentru o precizie maximă pe teren. Este echipat cu o roată de reglare a adâncimii de 300 mm diametru, montată pe rulmenți cu o manivelă pentru reglare.

Roți plivitoare

Roți patentate pentru a lucra solul între plante. Acestea sunt montate pe un balansoar pentru a se adapta la sol și pot fi reglate rapid în înălțime cu mânerul de reglare. Acționând direct pe rând, sparg crusta, aerează solul, dezrădăcinează și elimină germinarea buruienilor, fără a deteriora cultura.

Pentru culturile bine înrădăcinate este posibilă creșterea încărcăturii pentru o acțiune mai agresivă.

Modificând înclinația, roata poate să se calce sau să lase pământul plat. Trei poziții pentru a acoperi fiecare nevoie.

Sapă anti-blocare

Mașina are în dotarea standard o sapă anti-blocare specială montată pe arcuri. Aceste sape tăie pământul fără a mișca buruienile, pentru a obține o precizie de lucru pe straturile de suprafață. Buruienile sunt tăiate, solul nu este mișcat în profunzime și rădăcinile nu sunt readuse la suprafață. Arcurile sunt montate pe atașamente speciale care le împiedică să se deplaseze lateral.

Suport pentru organe active

Pot fi montate în loc de suporturi cu arc și oferă posibilitatea de a regla înălțimea sapei.

Suporturi rigide și precise pentru lucrul pe soluri ușoare, cu puține reziduuri culturale și de buruieni

Sistem de reglare rapidă a sapelor

Echipamentul este prevăzut cu sistem de reglare rapidă pentru lățimea sapei. Poate fi montat cu ușurință în locul tuburilor de susținere a arcului, pentru a regla rapid lățimea sapei sau roțile dintre rânduri. În câteva secunde, se poate regla distanța față de plante fără a utiliza tastele.

Cilindru de control al elementelor de bază

Pe fiecare element se poate monta un cilindru hidraulic pentru a înlocui arcul. Cilindrul permite ridicarea fiecărui element independent de celelalte și, de asemenea, este posibilă reglarea forței de tracțiune în jos, acționând pe supapa de calibrare corespunzătoare.

Cadru fix

Cadru dublu fix cu lățimea de până la 3135 mm. Cadrul dublu permite ca elementele să fie mutate în orice poziție.

Cadru de pliere

Cadrul pliabil hidraulic cu lățimea de la 3780 la 6240 mm. Lățimea de transport este de 2500 mm. Bolțurile de pliere sunt poziționate sub cadru pentru a reduce înălțimea mașinii în timpul transportului.

Distribuitor micro-granulator

Pentru semănatul culturilor de acoperire în rânduri sau pentru distribuirea îngrășământului micro-granular pe rând.